Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

Lopott, rabolt: előzetesben a 16 éves kis gengszter
2014. Február 25. 08:43, kedd | Helyi

Lopott, rabolt: előzetesben a 16 éves kis gengszter

Előbb lopott, majd súlyos testi sértéssel rabolt mindössze 16 évesen az a dorogi fiú, akit előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság a minap.

Bezárta a tokodi betörőket a biztonsági őr – irány az előzetes (VIDEÓVAL)
2013. Szeptember 24. 10:22, kedd | Helyi

Bezárta a tokodi betörőket a biztonsági őr – irány az előzetes (VIDEÓVAL)

Többször tört be a két tokodi férfi az egyik helyi raktárban, ám utolsó akciójuk balul sült el, mivel a biztonsági őr rájuk zárta az ablakot, majd értesítette az illetékeseket. Az egyik gyanúsított előzetesben.

Öngyilkossággal fenyegetőzik az előzetesbe került piliscsévi megrontó - VIDEÓ
2013. Augusztus 28. 07:34, szerda | Helyi

Öngyilkossággal fenyegetőzik az előzetesbe került piliscsévi megrontó - VIDEÓ

Öngyilkossággal fenyegetőzik az előzetesbe került piliscsévi megrontó, aki azért rabolt Pilismaróton, hogy enni adhasson az eltűnt testvérpárnak. Kiderült, valóban gyengéd szálak fűzik a 14 éves lányhoz.

A rendőrségről ment betörni
2013. Június 23. 08:00, vasárnap | Helyi

A rendőrségről ment betörni

Elképesztő történet: előállítják a férfit a rendőrségen, majd onnan hazafelé megy testvérével betörni. Ráadásul nem is messze tőlünk, mindez Kisigmándon történt, ahonnan szerszámgépeket vitt el a testvérpár.

2012. Október 03. 13:31, szerda | Helyi

Előzetesben a súlyos testi sértéssel gyanúsított esztergomi férfi

Öt rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít egy 23 éves esztergomi férfit a rendőrség. Vagyon elleni bűncselekmények és súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indítványozta előzetes letartóztatását.

2012. Március 21. 07:21, szerda | Bulvár

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Eldőlt: az egykori sorozatszínészre négy év hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetés vár. Csakhogy ez az idő maga lesz a pokol Damu Roland számára egyes információk szerint.

2012. Március 06. 07:15, kedd | Kék hírek

Előzetesben marad a nőgyógyász

Újabb két hónappal meghosszabbította a Veszprémi Városi Bíróság annak a várpalotai orvosnak az előzetes letartóztatását, aki ellen a rendőrség magzatelhajtás bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

2011. December 18. 14:56, vasárnap | Kék hírek

Előzetesbe került a darabolós gyilkosság gyanúsítottja

A Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte a pestszentlőrinci „darabolós gyilkosság” elkövetésével gyanúsított nő előzetes letartóztatását.

2011. December 07. 07:32, szerda | Kék hírek

Hamis tízezreseket gyártottak

Balassagyarmat és Szécsény térségében működő héttagú pénzhamisító csoportot fogtak el Nógrád megyében a szécsényi rendőrök és a megyei bűnügyi igazgatóság munkatársai.

2011. November 27. 14:49, vasárnap | Kék hírek

Előzetesbe kerültek a soroksári lövöldözők

Elrendelte előzetes letartóztatását a soroksári lövöldözés gyanúsítottjainak a bíróság, két gyanúsítottal szembeni kényszerintézkedésről vasárnap, Cs. Lászlóéról még pénteken döntöttek.

2011. November 19. 07:11, szombat | Kék hírek

Négy ember halt meg miatta, előzetesbe került

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték pénteken Kecskeméten azt a férfit, aki ittasan okozott balesetet hétfőn Kecskemét és Kiskunfélegyháza között.

2011. November 15. 14:04, kedd | Kék hírek

14 éves fiúkat közvetítettek szexmunkára - VIDEÓ

Szexuális szolgáltatásokra külföldre is közvetített kiskorú fiúkat az a pedofilbanda, amelyet a napokban leplezett le a rendőrség a főváros IV. kerületében – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden.