Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

Ismét rekord a Hídfutáson - VIDEÓ
2013. Szeptember 30. 07:57, hétfő | Helyi

Ismét rekord a Hídfutáson - VIDEÓ

Soha ennyien még nem értek célba a Mária Valéria híd újjáépítése alkalmából a hétvégén rendezett Hídfutáson Esztergomban. A rekordrészvételű megmérettetésen Deli Gergely nyert a férfiaknál, míg Cirstea Elene a nőknél.

Hídfutás, Szenttamási Napok, Detektív hétvége - Programajánló a hétvégére
2013. Szeptember 27. 12:00, péntek | Helyi

Hídfutás, Szenttamási Napok, Detektív hétvége - Programajánló a hétvégére

Rengeteg program vár ezen a hétvégén is bennünket Esztergomban: Hídfutás, Hídünnep, Szenttamási Napok, Detektív hétvége, Szent Mihály-napi Gyermek Vigadalom… Akad miből válogatnunk.

Ezrek a hídon Esztergomban – hétvégén Hídfutás
2013. Szeptember 26. 08:59, csütörtök | Helyi

Ezrek a hídon Esztergomban – hétvégén Hídfutás

Idén is több ezer futót várnak a szervezők a hétvégén Esztergomba a Hídfutásra, mely a Szenttamási Napokkal az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! elnevezésű országos rendezvényfolyam része.

2012. Október 01. 10:07, hétfő | Helyi

Újabb Hídfutás-rekord, soha ennyien nem futottak

Minden évben egyre többen vesznek részt a Mária Valéria híd átadásának évfordulóján rendezett Hídfutáson. Idén a tizenkettedik megmérettetésen is új rekord született, több mint 2200 futó indult.

2012. Szeptember 26. 08:04, szerda | Helyi

Szívügy: hídünnepes szűrővizsgálatok a Szív Világnapján

A Szív Világnapja alkalmából szűrővizsgálatokkal és tanácsadással várja az érdeklődőket szombaton, a Hídfutás idején a Dorogi, Esztergomi Kistérségi Népegészségügyi Intézet.

2012. Szeptember 25. 17:00, kedd | Helyi

Nagy sportágválasztás Esztergomban

A hétvégén zajlik le a Nagy Sportágválasztó, a Sport napjai országos rendezvénysorozat részeként Esztergomban a helyi sportágakat bemutató kétnapos rendezvény. Az eseményen a rögbi pályán mutatkoznak be az egyesületek.

2012. Szeptember 25. 07:58, kedd | Helyi

Sport jegyében az olimpiai bajnok Hídünnep

A Mária Valéria híd tizenegy évvel ezelőtti újjáépítését ünnepli Esztergom és Párkány a hétvégén. A programok közt a hagyományos Hídfutás várja egyebek közt az érdeklődőket.