Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. November 16. 09:57, péntek | Helyi

Eltűnt E.Z.-né, keresi a rendőrség

Eltűnt, ezért keresi a dorogi rendőrség a 33 éves E.Z.-né dorogi lakost, aki csütörtök délután otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem ad magáról.

2012. November 15. 08:55, csütörtök | Helyi

Látni és látszani - fokozott ellenőrzés az utakon

A járművek egyik legfontosabb eleme a világítás, mely baleset-megelőzési szempontból is kiemelten fontos, ezért a gépjárművek világító berendezéseit a rendőrség fokozottan ellenőrizi a következő hetekben.

2012. November 14. 07:42, szerda | Helyi

Lefülelt betörő, a nyomok a szomszédba vezettek

Dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 éves férfi ellen, aki kedden kapott el a hatóság.

2012. November 13. 13:13, kedd | Helyi

Tetten ért gyerek-kábeltolvaj

Kábeltolvajt fogtak a dorogi járőrök kedd hajnalban. A 15 éves fiú egy rongydarabba csomagolta az eltulajdonított értéket. Hazafelé tartott, mikor a rendőrök megállították.

2012. November 09. 08:31, péntek | Helyi

Őzek, szarvasok az utakon

Az őszi-téli időszakban gyakoribbá válhatnak a vadelütések, mivel az állatok a testük megváltozott tápanyagigényét egyre kijjebb eső területeken, sokszor lakott területek közelében, az utak mentén igyekeznek fedezni.

2012. November 09. 08:17, péntek | Helyi

Fővárosi trükkös csaló esztergomi szálakkal

Otthon végezhető munkát ajánlott újsághirdetéseken keresztül egy 55 éves munkanélküli férfi. Az állás betöltéséhez csupán egy kisebb összeget kellett befizetniük az érdeklődőknek. Ezután azonban a hirdető köddé vált.

2012. November 06. 08:01, kedd | Helyi

Kezdődik a hétvégi házas betörők szezonja

Az őszi szüret után a hétvégi házak többsége elnéptelenedik, sokszor csak havonta párszor mennek ki a tulajdonosok az üdülőbe, hogy ellenőrizzék. Ilyenkor megszaporodhat a hétvégi ház-betörések száma, de megelőzhetők.

2012. November 01. 08:10, csütörtök | Helyi

Halottak napján a tolvajok nem pihennek

Mindenszentek és a Halottak napján a temetők környékén megszaporodhat a gépjármű-feltörések száma, de egy kis odafigyeléssel, elővigyázatossággal ezek a bűncselekmények megelőzhetők.

2012. November 01. 08:00, csütörtök | Helyi

Zsúfolt utak, nagyobb figyelem az ünnepi hétvégén

Mindenszentekkor szinte az egész ország útra kel, a legtöbben autóba ülnek és elutaznak, hogy leróják kegyeletüket elhunyt szeretteik előtt. Ez az időszak az átlagosnál is nagyobb veszélyt rejt a közlekedők számára.

2012. Október 31. 13:29, szerda | Helyi

Fával vernek át - vigyázat, trükkös elkövetők

Esztergomban újra lecsaptak trükkös tolvajok, akik ezúttal újsághirdetésben árultak fát, de a megrendelést követően kevesebbet és rosszabb minőségűt szállítottak. Az elkövetők persze az áldozat pénzével távoztak.

2012. Október 29. 08:29, hétfő | Helyi

Forgalommal szemben részegen fának csapódott

Részegen, jogsi nélkül, szemben a forgalommal hajtott kocsival fának egy esztergomi férfi vasárnap hajnalban. A 21 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett, 20 éves utasának azonban nem esett baja.

2012. Október 29. 07:48, hétfő | Helyi

Kocsmai bunyó és késelés Piliscséven

Kocsmai verekedéshez riasztották a dorogi járőröket Piliscsévre szombaton késő este. Egy román állampolgár esett neki három helybéli férfinak, akik felháborító viselkedése miatt megpróbálták kitessékelni az ivóból.