Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 01. 08:53, hétfő | Helyi

Dúltak az indulatok Nyergesújfalun és Esztergomban

Kocsmai verekedésnél intézkedtek a rendőrök vasárnap hajnalban Nyergesújfalun, míg Esztergomban ugyanekkor egy férfi bántalmazta volt barátnőjét, a hatóság előállította az agresszív bántalmazókat.

2012. Szeptember 24. 12:00, hétfő | Helyi

Törtek-zúztak az autósok a hétvégén – jön az újabb razzia

Több baleset is történt megyénk útjain a hétvégén, szerencsére azonban súlyos sérülés nem történt. Esztergom környékét ugyan most elkerülte a karambol-hullám, a rendőrség viszont fokozott ellenőrzésekre készül.

2012. Szeptember 22. 09:49, szombat | Helyi

Nagyon kellhetett: egy kamionnyi tampont lopott egy nő

Lezárta a rendőrség annak a tatai nőnek és két társának az ügyét, akik a tolvajok közt egy nem éppen gyakori szállítmányt szemeltek ki a közelmúltban. A banda egy rakomány tampont lopott el kamionostul.

2012. Szeptember 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Drogfogás Dorogon, lebukott két fűtermesztő -fotók

Kábítószer termesztés miatt indult büntetőeljárás egy dorogi testvérpár ellen szerda délután. Elsőként az idősebbik testvért fogták el a dorogi nyomozók, miután tetten érték a kesztölci út melletti bozótosban.

2012. Szeptember 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Nincs több mentség annak a 15 éves sárisápi fiúnak, akit ismét lopás miatt állított elő szerdán a rendőrség. A hatóság a sorozattolvajt ezúttal őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

2012. Szeptember 20. 08:45, csütörtök | Helyi

Hamisított, nem fizetett, az úton sétált, börtönbe megy

Gyanútlanul sétált az a férfi szerdán délelőtt a 10-es főúton, akit közokirat-hamisítás miatt pénzbüntetéssel, majd fogházbüntetéssel sújtott a törvényszék. A rendőrök igazoltatták és már vitték is a fogdába.

2012. Szeptember 17. 08:32, hétfő | Helyi

Tizenöt éves többszörös tolvaj bukott le Sárisápon

Betörő járt a sárisápi pékségben múlt pénteken, a nyitást ezért kissé késleltette a helyszínelés. A nyomozás eredményesen zárult, mivel három órán belül kézre került az elkövető, egy 15 éves fiú.

2012. Szeptember 15. 08:51, szombat | Helyi

Távozik a rendőrkapitány, megvonta megbízását az ORFK

Tíz rendőrkapitány, köztük az esztergomi vezetői megbízását vonta vissza szombati hatállyal az Országos Rendőr-főkapitányság pénteken. A belügyminiszter szerint a leváltások a gyengén teljesítő kapitányságokat érintik.

2012. Szeptember 14. 12:32, péntek | Helyi

Kihüléstől mentettek meg egy férfit a rendőrök Kertvárosban

A kihűlés veszélye fenyegette azt a 65 éves dorogi férfit, akire állampolgári bejelentést követően találtak rá csütörtök este Esztergom-kertvárosban a rendőrök. A férfi egy bokor tövében feküdt magatehetetlenül.

2012. Szeptember 14. 10:40, péntek | Helyi

Kétmillió forint jár a dorogi polgármester fegyveres rablóiért

Kétmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi a dorogi polgármestert augusztus 26-án fegyveresen kirabló elkövetőket.

2012. Szeptember 10. 11:13, hétfő | Helyi

Kábeltolvajok rendőrség 3-0, elfogások megyeszerte

Rendkívüli módon megszaporodtak a kábellopások a térségben, ám az elmúlt héten három esetre is fény derült a megyében. A rendőrség két esztergomi férfit el is fogott Kesztölcön.