Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Október 06. 08:10, szombat | Helyi

Napirenden az Aquasziget felújítási munkái

A költségvetés, az önkormányzati intézmények, ingatlanok szerepelnek egyebek közt majd napirenden a jövő heti testületi ülésen. Zárt pontként pedig az Aquasziget felújításiról munkáiról is tárgyalnak a képviselők.

2012. Október 03. 13:47, szerda | Helyi

Tétényi Éva: Esztergom fizetésképtelenné vált

Az önkormányzat számláját 400 millió forintos inkasszóval terhelte meg az állam az általa átvett intézmények költségeinek fedezésére, ezzel a város fizetésképtelené vált - közölte a polgármester szerdán az MTI-vel.

2012. Szeptember 28. 07:23, péntek | Helyi

Újra sötét lesz? Likvid hitel az 1,1 milliárdos hiányra

Esztergom likvid hitelből finanszírozná költségvetésének 1,1 milliárdos hiányát. A döntést a Kúria észrevételére való állásfoglalásként a képviselők a többséget adó Fidesz-frakcióval fogadták el csütörtöki ülésén.

2012. Szeptember 24. 08:16, hétfő | Helyi

Költségvetés, parkolás, szabályozási tervek napirenden

Költségvetés, parkolás, szabályozási tervek, egyebek közt ezekről tárgyalnak csütörtökön 17 órától az esztergomi képviselők a Városháza nagytermében. Összesen kilenc nyílt és három zárt pontot tárgyalhat a testület.

2012. Szeptember 04. 07:43, kedd | Helyi

Nem függesztheti fel az esztergomi inkasszót a minisztérium

A hatályos törvényi rendelkezés alapján a nemzetgazdasági miniszternek nincs hatásköre arra, hogy felfüggessze az Esztergommal szembeni inkasszót – válaszolta a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI megkeresésére.

2012. Szeptember 01. 13:00, szombat | Helyi

Az állami inkasszó felfüggesztését kéri az esztergomi önkormányzat

Az állami inkasszó felfüggesztését kérik Esztergom képviselői a nemzetgazdasági minisztertől, erről határozott pénteken egyhangúlag a testület. A város pályázatot nyújt be a minisztériumhoz az önkormányzat megsegítésére.

2012. Május 14. 14:13, hétfő | Kék hírek

Brutális rendőrök: tízen még szolgálatban

Kilencvenhat rendőrt vetett ki magából a testület a 2006. őszi magatartása miatt a belügyminiszteri, kormánynak írt összegzés szerint. Hamarosan eltávolítják a tíz egyenruhást is, akiket jogerősen elítélt a bíróság.

2012. Április 24. 07:11, kedd | Külföld

Harminchat párt versenghet az eladósodott országért

Harminchat párt jelentette be részvételi szándékát a május 6-i görögországi előre hozott választásokon, ami rekordnak számít a katonai diktatúra 1974-es bukása óta eltelt, kétpártrendszer által jellemzett időszakban.

2012. Március 06. 14:21, kedd | Sport

A súlyemelő-szövetség vezetése a következő közgyűlésig hivatalban marad

A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöke és elnöksége a következő közgyűlésig hivatalban marad, s a megújulás jegyében akarja folytatni a munkát - jelentette ki Dobos Imre, az MSSZ első embere.