Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 23. 09:55, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

21 évesen jogsi nélkül, eltiltva a volán mögött

21 évesen jogsi nélkül, eltiltva a volán mögött

A járőrök kedden intézkedtek egy járművezetővel szemben, aki eltiltás hatálya alatt vezetett.

A 21 éves férfi Esztergom-Kertvárosban haladt a Damjanich utcán, amikor a rendőrök megállították. Az egyenruhások ellenőrizték a sofőr és a jármű iratait.

A férfi vezetői engedélyt nem tudott átadni a járőröknek, elmondta, hogy azzal nem rendelkezik. Kiderült, hogy őt korábban eltiltották a vezetéstől, ennek ellenére volán mögé ült.

A sofőr ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást. Előállítását követően őrizetbe vették, és még aznap bíróság elé állították.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 15:09, csütörtök | Helyi

Megalakult a kistérségi társulás új tanácsa

Megtartotta szerdán alakuló ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatala nagytermében.

2019. November 21. 12:30, csütörtök | Helyi

Újabb állást hirdet a Neuzer-gyár

Az esztergomi telephelyű Neuzer Kerékpárgyár raktárkezelési és szervezési feladatok ellátásában professzionálisan jártas munkatársat keres raktárvezető munkakörbe.

2019. November 21. 10:23, csütörtök | Helyi

Több százan társasoztak Esztergomban – Látványos VIDEÓVAL!

Több mint 700-an társasjátékoztak az idén már 11. alkalommal megrendezett Dobó-kockák társasjáték-napon a Dobó Katalin Gimnáziumban november 16-án Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményén.

2019. November 21. 06:41, csütörtök | Helyi

Fényes sikerekkel zárták a versenyszezont a taekwon-dosok

Fényes érmeket szereztek az Esztergomban is működő Pile Taekwon-do szakosztály tanítványai a Makón rendezett Diákolimpián a hétvégén.