Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Február 03. 08:38, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Újra helyijárat, növekvő Suzuki, Olvasókör vezetői kérdés – Heti hírek

Újra helyijárat, növekvő Suzuki, Olvasókör vezetői kérdés – Heti hírek

Elindult a helyijáratos közlekedés Esztergomban… Stabil növekedés a Suzukinál… Szentgyörgymezői Olvasókör vezetői kérdés és közlemények… Fejlesztik az Esztergomi Bazilikát a Mini Magyarországon… Hírösszefoglaló

Elindult a helyi autóbuszjárat Esztergomban – olcsóbb jegyekkel utazhatunk
Beindult a helyijáratos közlekedés Esztergomban, melynek részleteiről sajtótájékoztatón beszélt pénteken Völner Pál államtitkár és Németh Tamás, a Vértes Volán vezérigazgatója egy buszon a Bazilika-parkolóban.

Stabil növekedés a jelmondat a Suzukinál – bővült a létszám
Stabil növekedés, így lehetne a legegyszerűbben megfogalmazni a Magyar Suzuki idei terveit. Ennek első jeleként már 100 új dolgozóval bővül az esztergomi gyár létszáma.

Stabil növekedés a jelmondat a Suzukinál – bővült a létszám

Olvasókör vezetői kérdés - sajtóközlemény
Támogatja Polgár Józsefet munkájában a Fidesz Esztergomi Szervezete, amely sajtóközlemény fejtette ki álláspontját a 2014. január 23-i testületi ülés Szentgyörgymezői Olvasókört érintő döntésével kapcsolatban.

Kétszemközt magammal! - Polgár József közleménye
Az alábbi sajtóközleményt Polgár József a Szentgyörgymezői Olvasókör vezetője és pályázata körüli ügyet követően küldte szerkesztőségünknek!

Megvan az LMP esztergomi jelöltje
Prommer Mátyás az esztergomi választókörzet LMP-s országgyűlési képviselő jelöltje, akit Schiffer András az LMP társelnöke mutatott be múlt héten Esztergomban.

A gyanúsítottként kihallgatott Meggyes Tamás nem indul az őszi választásokon
Sem pártszínekben, sem független polgármester-jelöltként nem indult ősszel az önkormányzati választásokon Meggyes Tamás, mindezt múlt héten nyilatkozta Esztergom korábbi vezetője, aki gyanúsítottként is kihallgattak.

Fejlesztik az Esztergomi Bazilikát a Mini Magyarországon - FOTÓK

Fejlesztik az Esztergomi Bazilikát a Mini Magyarországon - FOTÓK
Az ország egyetlen interaktív makettparkja, a szarvasi Mini Magyarország makettpark hamarosan már közel félszáz makettel fogadja a látogatókat. Egyebek közt a megújuló esztergomi Bazilikával is.

Első díjas esztergomi levéltári kiadvány
Átadták a tavalyi év legjobb levéltári kiadványainak járó díjakat múlt szerdán Budapesten. Első díjat nyert szakmai kategóriában az esztergomi Prímási Levéltár kiadványa Fodor Nóra és Szőnyi Tamás szerkesztésében.

Országos döntőben a Balassa focicsapata
Bejutott az országos döntőbe az esztergomi Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola V-VI. korosztályos labdarúgó csapata. A fiúk a megyei döntőket követően kerültek be az országos fináléba.

Farsangi mulatságra készül a Vaskapu
Farsangi mulatságot rendez a Vaskapu február 15-én. A bálon a Silver Blue zenekar játszik, és kétféle vacsora közül lehet választani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT