Városlista
2020. december 3, csütörtök - Ferenc

Hírek

2014. Április 07. 07:56, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Választási eredmény, költségvetés, lampionos, Aquasziget- Heti hírek

Választási eredmény, költségvetés, lampionos, Aquasziget- Heti hírek

Völner Pál az esztergomi kerület képviselője… Megvan a Parlament névsora… Van költségvetése Esztergomnak… Lampionos hajófelvonulás jelentkezés… Futballünnep Esztergomban… Nyit az Aquasziget? Hírösszefoglaló

Völner Pál az esztergomi kerület képviselője: „megismételtük a négy évvel ezelőtti győzelmet”
A mostani választás megmutatta, hogy a 2010-es győzelem Komárom-Esztergom megyében nem egyszeri fellángolás volt, és meg tudtuk ismételni az akkori eredményt - mondta az MTI-nek vasárnap Völner Pál (Fidesz-KDNP).

Így néz ki majd a Parlament névsora
A leadott szavazatok 98,86 százalékának összesítése után a következő képviselők kerültek a Parlamentbe a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint.

Így néz ki majd a Parlament névsora

Van költségvetése Esztergomnak – konszenzuson alapul
Elfogadta a testület múlt héten az idei költségvetést Esztergomban. A képviselők egyhangúan szavazták meg a konszenzusos büdzsét.

Lampionos hajófelvonulás: jelentkezhetnek az indulók!
Idén nemcsak nézőként, hanem résztvevőként is részese lehet bárki a hagyományos esztergomi lampionos hajófelvonulásnak április végén. Az érdeklődők jelentkezhetnek a szervezőknél!

Már online is tölthetők az esztergomi közbringa rendszer kártyái
Március közepétől már online is könnyedén feltölthetők az EBI kártyák, és Pin kód is vásárolható a bérléshez a www.esztergombicikli.hu oldalon keresztül.

Futballünnep Esztergomban – FC Esztergom pályaátadó
Legendák részvételével nyitották meg április 4-én délután a Budai Nagy Antal úton a Futball Club Esztergom elkészült műfüves pályáit és futballközpontotját.

Futballünnep Esztergomban – FC Esztergom pályaátadó

Nyit az Aquasziget??? Állásokat hirdet a fürdő!
Rég nem hallottunk információt az esztergomi Aquaszigetről, mely már jó ideje zárva van. Most azonban némi fény vetül az esztergomi fürdőre, hiszen állásokat hirdet a komplexum.

Emlékezetes esküvő a térségben – verekedés után a rendőrség is meghívót kapott
A vőlegény is a rendőrségen kötött ki, miután két férfi összeverekedett egy szomori lakodalomban a hétvégén. Egyikük feszítővassal akart revansot venni a másikon. Az ifjú férj pedig a bejelentőt ütötte meg.

Bulik júliusig a 21-ben
Fergeteges partikkal vár áprilisban, májusban és júniusban is a +21 Kultúrhely és Koktélbár, mely összeállította buliprogramját a következő időszakra.Ezek érdekelhetnek még

2020. December 03. 15:36, csütörtök | Helyi

Esztergomi diákokat is díjaztak a Maradj otthon! - Tanulni és önkénteskedni pályázaton

Négy díjat hoztak el a Montágh iskola diákjai. Az ÉTA Országos Szövetség 2020-ban is meghirdette a Diák-önkéntes Közösségi Szolgálatban résztvevők számára a „Maradj otthon! - Tanulni és önkénteskedni” címmel pályázatát.

2020. December 03. 13:28, csütörtök | Helyi

Baumit silóval gyakorlatoznak a búvárok - VIDEÓ - FOTÓK

A Palatinus-tóban gyakorló búvárok mostantól a számos víz alatti látványosság mellett egy "űrhajó-formára" átalakított Baumit siló segítségével készülnek az éles helyzetekre.

2020. December 03. 08:28, csütörtök | Helyi

Mik ezek a dörrenések, durranások? - VIDEÓ

Egész nap folyamatos dörejlés-morajlás, durranás hallatszik Esztergomban és a környékén is. Többen is kérdezték tőlünk, hogy mik lehetnek ezek.

2020. December 03. 05:00, csütörtök | Helyi

Pénz jár a dorogi rongálóért! - VIDEÓ

Kocsikat, vontatót rongált és pótkocsit gyújtott fel Dorogon. A rendőrök a lakosság segítségét kérik az azonosításához. Nyomravezetői díjat tűztek ki érte.