Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

Újra itt a hó, baleset nem akadályozza a forgalmat
2013. Január 17. 07:44, csütörtök | Helyi

Újra itt a hó, baleset nem akadályozza a forgalmat

Hajnal óta ismét havazik megyénkben és várhatón napokig ez lesz a jellemző. Az utak jelenleg járhatók, de havasak, latyakosak, ezért fokozott óvatossággal kell közlekedni. Baleset egyelőre nem akadályozza a forgalmat.

Szomszéd mentett életet Dorogon
2013. Január 15. 08:58, kedd | Helyi

Szomszéd mentett életet Dorogon

Elesett, ezért fűteni sem tudott dorogi otthonában az a 62 éves férfi, akihez hétfőn a dorogi rendőröket szomszédja hívta ki. Az ablakból látta, hogy a barátja a földön fekszik mozdulatlanul.

Nehézkes a közlekedés Esztergomban, áll az M1-es autópálya
2013. Január 14. 09:42, hétfő | Helyi

Nehézkes a közlekedés Esztergomban, áll az M1-es autópálya

Járhatatlan út nincs a megyében, de Esztergom és Dorog térségében, a 81-es számú főúton és az M1-es autópálya több szakaszán a hófúvás miatt nehézkesen lehet közlekedni, akad, ahol áll a forgalom.

Kötelező járdatakarítás, óvatos vezetés - felhívás
2013. Január 11. 07:42, péntek | Helyi

Kötelező járdatakarítás, óvatos vezetés - felhívás

Ismételten fokozott figyelem szükséges a következő napokban a hideg miatt, a katasztrófavédelmi igazgatóság ezért felhívja a lakosság figyelmét, így a kötelező sikosságmentesítésre.

Eltűnt egy gyermekotthonos lány Esztergomból – keressük! FRISSÍTVE
2013. Január 07. 09:00, hétfő | Helyi

Eltűnt egy gyermekotthonos lány Esztergomból – keressük! FRISSÍTVE

Eltűnt egy esztergomi lány, adtuk hírül facebook posztok alapján szombaton. Azóta kiderült, valóban elveszett a 17 éves K. Leila, aki az esztergomi gyermekotthon lakója. Országos nyomozás folyik az ügyben. KERESSÜK!

2012. December 20. 09:43, csütörtök | Helyi

Balesetek és tumultus az utakon

Hat anyagi káros és egy súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a megyében az elmúlt 24 órában. A baleseteket a járművezetők figyelmetlensége, egy esetben pedig egy úttestre kifutó vad okozta.

2012. December 15. 09:38, szombat | Helyi

Öt baleset egy nap - mindig a figyelmetlenség az ok

Egy könnyű személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Komárom-Esztergom megyében az elmúlt 24 órában. A balesetek többsége ezúttal is a járművezetők figyelmetlenségéből adódott.

2012. December 06. 09:05, csütörtök | Helyi

Veszélyes a tél – figyeljünk!

A hóesés és a fagypont alatti hőmérséklet fokozott odafigyelést kíván mindenkitől, erre a megyei katasztrófavédelem is felhívja a figyelmet. A havazás idejében jelezhető, ezért előrelátással fel lehet rá készülni.

2012. December 04. 08:33, kedd | Helyi

Iszik és vezet, így jár - plakátkampány

Plakátokkal hívja fel a figyelmet a megyei rendőrség az ittasan okozott balesetek megelőzésére. A hatóság december elsején indított kampányt, mely során számtalan helyen találkozhatunk a veszélyt jelző felhívásokra.

2012. December 03. 07:47, hétfő | Helyi

Itt a tél és a hó, közlekedjünk óvatosabban

Megyénkben jelentős hó esett, a közlekedésben azonban ez nem okoz fennakadásokat. Az utak megyeszerte latyakosak, helyenként csúszósak. A megyei rendőr-főkapitányság fokozott óvatosságot kért a közlekedőktől.

2012. November 09. 08:31, péntek | Helyi

Őzek, szarvasok az utakon

Az őszi-téli időszakban gyakoribbá válhatnak a vadelütések, mivel az állatok a testük megváltozott tápanyagigényét egyre kijjebb eső területeken, sokszor lakott területek közelében, az utak mentén igyekeznek fedezni.

2012. November 08. 07:29, csütörtök | Helyi

Készüljünk, hamarosan itt az influenza szezonja

Hamarosan kezdődik az influenza szezon, melyre nem árt felkészülni. A tudnivalókra valamint a védekezésre, így a védőoltás beadatására is sajtóközleményben hívja fel a figyelmet a Dorogi, Esztergomi Kistérségi Népegészségügyi Intéz