Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Kábítószer-ültetvényt találtak egy ikervári családi ház pincéjében
2013. Július 29. 15:48, hétfő | Kék hírek

Kábítószer-ültetvényt találtak egy ikervári családi ház pincéjében

Kábítószer-ültetvényt találtak a rendőrök a Vas megyei Ikerváron egy családi ház pincéjében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Kevesebb nehézdrogot, több cannabist fogyasztanak az olaszok
2013. Július 25. 08:12, csütörtök | Külföld

Kevesebb nehézdrogot, több cannabist fogyasztanak az olaszok

Csökkenőben van Olaszországban a herointól és kokaintól való függőség, miközben a fiatalok között nőtt a cannabis fogyasztása - derült ki az olasz parlamentben szerdán bemutatott jelentésből.

Gödi és váci drogterjesztőket fogtak el a kecskeméti rendőrök
2013. Július 23. 18:45, kedd | Kék hírek

Gödi és váci drogterjesztőket fogtak el a kecskeméti rendőrök

Dunakeszi egyik bevásárlóközpontjának parkolójában fogtak el egy 38 éves gödi és egy 31 éves váci lakost, akiknél kábítószernek minősülő anyagokat, valamint kannabiszgyanús növényi származékot találtak a rendőrök.

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök
2013. Február 06. 13:24, szerda | Helyi

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 éves dorogi férfival szemben, akit kedden fogtak el a rendőrök, akik az üggyel összefüggésben további hét személyt állítottak elő.

2012. November 26. 14:09, hétfő | Helyi

Két esztergomi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség két 23 éves férfival szemben, akik már évek óta kábítószernek minősülő anyagot adtak el anyagi haszonszerzésért.

2012. November 24. 11:46, szombat | Helyi

Újabb kábszerültetvényes bukott le - videó, fotók

Kábítószer termesztés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a megyei rendőrség egy 50 éves tatabányai férfi ellen. A gyanúsítottat péntek este összehangolt akció keretén belül fogták el és vették őrizetbe.

2012. Október 03. 08:29, szerda | Helyi

Újabb drogbukta Dorogon, ezúttal iskolában

Az iskolaigazgató kérésére vonultak ki a rendőrök kedden az egyik dorogi általános iskolához, ahol több tanuló is kábítószert fogyasztott. Három közülük épp a bejelentés előtt bukott le az anyag kínálása közben a WC-ben.

2012. Szeptember 20. 14:00, csütörtök | Helyi

Drogfogás Dorogon, lebukott két fűtermesztő -fotók

Kábítószer termesztés miatt indult büntetőeljárás egy dorogi testvérpár ellen szerda délután. Elsőként az idősebbik testvért fogták el a dorogi nyomozók, miután tetten érték a kesztölci út melletti bozótosban.

2012. Május 18. 14:15, péntek | Kék hírek

Tíz kilogramm marihuána egy kisbuszban

Húszmillió forintnyi marihuánát találtak a pénzügyőrök egy német férfi kisbuszában Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense az MTI-t.

2012. Május 08. 14:21, kedd | Bulvár

Lady Gaga kokainba fojtotta bánatát

A világsztár korán megtanulta, milyen a magány, a depresszió és a drogfüggőség - volt idő, amikor a kábítószer volt az egyetlen "barátja"

2012. Május 01. 07:09, kedd | Kék hírek

Négy éve körözött férfiakat fogtak el

Kommandósok fogtak el két budapesti férfit, akiket különböző szervek már négy éve köröztek különféle bűncselekmények, illetve jogerős börtönbüntetése megkezdése miatt.

2012. Április 19. 07:13, csütörtök | Kék hírek

Konténerekben termesztették a drogot

Lebukott két vadkendertermesztő egy helyi vállalkozás jövedéki ellenőrzése során Baján – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.