Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. December 07. 10:11, péntek | Helyi

Tatabányai siker az esztergomi Kertes-kupán

Tatabánya alakulata nyerte meg az esztergomi sportcsarnok negyedik Kertes László Kupáját a minap. A tornán kilenc csapat mérkőzött meg egymással az egykori kiváló NB I-es játékos tiszteletére rendezett kupán.

2012. December 06. 12:00, csütörtök | Helyi

Elképesztő Akkor és Most Esztergomról – VIDEÓ

Egy elképesztően látványos, jól megkomponált, remekül kidolgozott Akkor és Most videó került fel nemrégiben a legnagyobb videómegosztó oldalra Esztergomról. A film a XIX. század fordulóját veti össze a mai városképpel.

2012. December 06. 10:42, csütörtök | Helyi

Dobó az ősz győztese – félidőben a Csabai-bajnokság

Befejeződtek hétfőn a IV. Csabai Lajos középiskolás focibajnokság őszi küzdelmei, mely során végül a Dobó zárta az idény elő felét az élen. A listavezetőt szorosan, egy pont lemaradással követi a Szent Imre csapata.

2012. December 06. 09:57, csütörtök | Helyi

Új tankonyha, bevált recept – bővül a Balassa iskola

Elkészült az esztergomi Balassa Bálint középiskola tankonyhája, a régió egyik legkorszerűbb gyakorlóhelye, melyet ünnepélyes keretek között, államtitkári méltatással ad át az intézmény pénteken 15 órakor.

2012. December 06. 09:27, csütörtök | Helyi

Három férfi vert el egy fiút - csoportos garázdaság

Csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt állítottak elő a dorogi rendőrök három férfit, akik a gyanú szerint kedden kora este Dorogon előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 16 éves esztergomi fiatalembert.

2012. December 05. 11:06, szerda | Helyi

Ezüstös esztergomi siker az országos Tarnóczy-kupán

Második helyen végzett a házigazda Esztergom a negyedik Tarnóczy-kupán a múlt héten a sportcsarnokban, ahol az országból tizenkét csapat küzdött a trófeáért. A serleget végül a székesfehérvári együttes vihette magával.

2012. December 05. 08:15, szerda | Helyi

A KDNP beperelte a Fideszt Esztergomban

Névbitorlási pert indított a Fidesz helyi frakciója ellen a KDNP esztergomi szervezete. A bírósági keresetet egy közösségi portálon hozták nyilvánosságra a kereszténydemokraták kedden.

2012. December 05. 07:54, szerda | Helyi

Jutalmazott védőnők

Esztergomi védőnőket ismert el áldozatos munkájukért Tétényi Éva polgármester kedden délután a Városházán.

2012. December 05. 07:36, szerda | Helyi

Újabb hét baleset útjainkon, köztük Dorogon egy ittasan súlyos

Egy súlyos, kettő könnyű személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt megyénkben az elmúlt 24 órában. A balesetek többsége ezúttal is a járművezetők figyelmetlenségéből adódott.

2012. December 04. 10:22, kedd | Helyi

Alig köszöntött be a tél, máris baleseteket okoz

Tizenkét anyagi káros és két könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Komárom-Esztergom megyében az elmúlt 24 órában. A balesetek többsége a járművezetők figyelmetlenségéből adódott.

2012. December 04. 09:18, kedd | Helyi

Fejlesztés után 70 milliós bővülést vár az esztergomi útépítő

Földmunkagép kapacitását és piaci lehetőségeit bővítette az út, vasút és autópálya építéssel foglalkozó esztergomi Master Sped Kft., mely 39 millió forintért vásárolt gépet, az unió 25 millió forintos támogatásával.

2012. December 04. 08:55, kedd | Helyi

Dobogókőn folyamatosan havazik, de még nem lehet síelni

Kisebb-nagyobb intenzitással folyamatosan havazik vasárnap délután óta Dobogókőn, jelenleg csaknem 10 centiméter a hó vastagsága, de a hóréteg sportolásra még nem alkalmas – közölte a helyi sícentrum vezetője az MTI-vel.