Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Jótékonysági terepfutó-versenyt nyert az esztergomi tűzoltó
2013. Augusztus 15. 08:00, csütörtök | Helyi

Jótékonysági terepfutó-versenyt nyert az esztergomi tűzoltó

Jótékony célra rendezett terepfutóversenyt nyert az augusztus 11-én Szigetmonostoron Görbe Zoltán. Az esztergomi tűzoltó főtörzsőrmester számtalan sikert ért már el különféle megmérettetéseken.

Legyőzte Ausztriát a férfi kosárlabda-válogatott
2013. Július 29. 07:43, hétfő | Sport

Legyőzte Ausztriát a férfi kosárlabda-válogatott

Az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott utolsó tesztmérkőzésén legyőzte vasárnap az osztrákokat Szombathelyen.

Rendes Csaba aranyéremmel debütált új klubjában
2013. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Rendes Csaba aranyéremmel debütált új klubjában

Megnyerte az Egerben rendezett országos triatlon bajnokság versenyét múlt héten Rendes Csaba. Az esztergomi sportoló ezzel aranyéremmel mutatkozott be új egyesületében, az Egri Triatlon Klubban.

Hátrányból nagyarányú Vitéz-siker
2013. Május 14. 11:11, kedd | Helyi

Hátrányból nagyarányú Vitéz-siker

Hátrányból fordított még az első félidőben, majd a második játékrészben fölényes különbségű diadalt ért el az Esztergomi Vitézek csapata a minap a nagyváradi Spartans ellen.

A Fradit győzték le a dorogi vízilabdások
2013. Március 28. 08:00, csütörtök | Helyi

A Fradit győzték le a dorogi vízilabdások

Nagyarányú győzelmet arattak az Új-Hullám SE vízilabdása a hétvégén a Ferencváros korosztályos csapata ellen. Az ifjú dorogi tehetségek viszont a Vadász SE játékosaitól kikaptak.

Nagyarányú győzelem Vitéz-módra
2013. Március 26. 09:42, kedd | Helyi

Nagyarányú győzelem Vitéz-módra

A Nagyváradi Spartans együttesét fogadta a hétvégén az Esztergomi Vitézek csapata, az Extraliga címvédője pedig bajnokhoz mérten nagyarányú vereséget mért vendégeire.

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...
2013. Február 14. 09:54, csütörtök | Helyi

Hihetetlen hajrá, rekord – győzött a Szerelem...

Hihetetlen véghajrával és rekordnevezéssel zárult Valentin napi fotóversenyünk, melyet végül a Szerelem elsőm látásra kép nyerte. A párosé a Szent István Strandfürdő 12 alkalmas, páros szauna és fürdőbérlete.

2012. November 06. 09:21, kedd | Helyi

Újra Buldogokat szelídített a Vitéz-sereg

Esztergomi Vitézek Suzuki csapata 38-17-es győzelmet aratott a Battai Buldogok otthonában a hétvégi Extraliga fordulóban. A címvédő együttes még kettős emberhátrányban is kiválóan teljesített.

2012. Október 25. 12:53, csütörtök | Helyi

Megvan a tizennegyedik Vitéz-kupagyőzelem

Megszerezte tizennegyedik kupagyőzelmét az Esztergomi Vitézek csapata a hétvégén, az együttes ugyanis meggyőző fölénnyel, 22-3-ra verte az esztergomi kupadöntőben a Kecskeméti ARC alakulatát.

2012. Október 01. 08:12, hétfő | Helyi

Vb-cím Dorogra, Gran Prix győzelem Tokodra

Vb címet és két bronzot szereztek a dorogi birkózók veteránjai, akik a közelmúltban Budaörsön a veterán világbajnokságon vettek részt. Mellettük Azerbajdzsánban a Golden Grand Prix-n a tokodi Korpási Bálint győzött.

2012. Szeptember 10. 09:26, hétfő | Helyi

Még pont nélkül az FC Esztergom

Nem indul jól a megyei első osztályú FC Esztergom felnőtt labdarúgócsapatának szereplése az új bajnoki évadban. Az alakulat ugyanis négy fordulót követően pont nélkül utolsó a tabellán.

2012. Szeptember 05. 14:34, szerda | Helyi

Esztergomi győzelem Buzánszky Jenő tiszteletére

Már második alkalommal zajlott le a Buzánszky Jenő nevét viselő nemzetközi torna Dorogon a múlt hétvégén. A meghívott csapatok közül a kupát ezúttal az esztergomi labdarúgók hódították el.