Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

Detektív Hétvége Esztergomban – nyomozás és városnézés
2013. Szeptember 25. 11:57, szerda | Helyi

Detektív Hétvége Esztergomban – nyomozás és városnézés

Nyomozással egybekötött újfajta városnézést szervez a hétvége minden napjára a Rejtélyek Háza Esztergomban. Az érdeklődők kalandos túrán vehetnek részt, melyen a látnivalók mellett megfejthetik a feladott rejtélyt.

Fegyveres rablás Búbánatvölgyben
2013. Július 31. 16:30, szerda | Helyi

Fegyveres rablás Búbánatvölgyben

Fegyveres rablás történt Búbánatvölgyben még szombaton, információink szerint két ismeretlen egy idős házaspárt saját házukban addig fenyegetett fegyvernek látszó tárggyal, míg a sértettek átadták értékeiket.

Esztergomi kutyatámadás – jöhet a vádemelés
2013. Július 02. 08:25, kedd | Helyi

Esztergomi kutyatámadás – jöhet a vádemelés

Vádat emelnek az ellen az esztergom-kertvárosi nő ellen, akinek kutyája négy embert, köztük egy kisgyereket is megtámadott.

Mehet a bíróságra a hitelcsaló esztergomi banda
2013. Június 19. 10:21, szerda | Helyi

Mehet a bíróságra a hitelcsaló esztergomi banda

Tizenegy sértettel kötött hamis kölcsönszerződést két esztergomi nő és két szintén esztergomi férfi. A hitelt nem fizették, a pénzt zsebre tették.

Kocsma előtt fogták el a dorogi gyanúsítottat
2013. Április 12. 08:10, péntek | Helyi

Kocsma előtt fogták el a dorogi gyanúsítottat

A Tatabányai Törvényszék kereste a 40 éves dorogi férfit, akit Dorogon egy helyi söröző előtt fogtak el a Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói. Ismerték őt és azt is tudták, hogy a bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene.

Internetes csaló bukott le, sértetteket keres az esztergomi rendőrség
2013. Február 19. 09:41, kedd | Helyi

Internetes csaló bukott le, sértetteket keres az esztergomi rendőrség

Csalás miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség egy 20 éves szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint internetes oldalakon kínált telefonokat eladásra, de fizetés után a termékeket nem küldte a vevőknek.

2012. November 09. 08:17, péntek | Helyi

Fővárosi trükkös csaló esztergomi szálakkal

Otthon végezhető munkát ajánlott újsághirdetéseken keresztül egy 55 éves munkanélküli férfi. Az állás betöltéséhez csupán egy kisebb összeget kellett befizetniük az érdeklődőknek. Ezután azonban a hirdető köddé vált.

2012. Október 17. 21:34, szerda | Helyi

Kettős emberölés Táton

Kettős emberölés történt Táton szerda délután, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz a 66 éves nő és 44 éves lánya gyilkosa után.

2012. Szeptember 14. 10:40, péntek | Helyi

Kétmillió forint jár a dorogi polgármester fegyveres rablóiért

Kétmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi a dorogi polgármestert augusztus 26-án fegyveresen kirabló elkövetőket.

2012. Augusztus 29. 09:02, szerda | Helyi

Műkincsfogás Esztergomban

Esztergomban kerültek elő azok a régiségek, amelyeket a közelmúltban a felvidéki Nagysalló községi hivatalából loptak el. A szlovák és magyar rendőrség közös akciójában végül elkapták a betörőket, akik mindössze 45 ezer forintot

2012. Május 31. 14:07, csütörtök | Külföld

Már egy gyilkossági ügyben is elővették Timosenkót

Julija Timosenko bebörtönzött volt ukrán kormányfőt tanúként fogják kihallgatni a Scserbany-gyilkosság ügyében folyó nyomozásban – közölte szerdai kijevi sajtótájékoztatóján Viktor Psonka ukrán főügyész.

2012. Május 26. 07:09, szombat | Kék hírek

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei, szentkúti nemzeti kegyhelyen egy ismeretlen elkövető, aki kifosztotta a perselyt és templomi kegytárgyakat lopott el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken.